renhold akershus

Velkommen til min blogg

Renhold

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - tirsdag 21. mai , 2013

Vi forbyr hunder til parken i nord, er gatene rengjøres så snart det er nødvendig, og de tjenestemenn sjekke det hver dag – så Rådhuset reagerer på påstander Płock innbyggere, det er skittent og søppel overalt, hundebæsj.
I de siste dagene, spesielt se på byen og jeg innrømme – det er ikke dårlig. I morgen gatene i sentrum er nylig rengjort, bare spor av røykere rumper spredt overdådig mener at fotgjengere ikke klarer å knuse. En annen ting som feiebrett śmietniczki ikke er så langt fra hverandre.

– I år vil vi kjøpe om lag 200 street emne → – tilsvarer Vice President Christopher Izmajłowicz. – Den delen vil bli brukt til å erstatte gamle, hvorav mange allerede har mer enn 10 år og er ødelagt, vil delene bli dostawione hvor de rett og slett mangler.

På tirsdag på rådhuset ble avholdt renhold selskaper (Plock er delt inn i fem sektorer, rekkefølgen omsorg fire selskaper) og det kommunale politiet. Berørte i den rekkefølgen. Nå skal alt gjøres i henhold til planer og en detaljert tidsplan for hver oppgave. – Foreløpig har vi rydde gatene i sand, som ble tømt i vinter, misligholde å dempe strenger – som Izmajłowicz. – Hvis været ikke stå i veien, innen utgangen av april vil det forsvinne fra alle de store gjennomfartsårer, og i begynnelsen av mai med de øvrige gatene.

Så også i Radziwiu hva våre lesere stå opp stønne om sandete veier i nabolaget deres. Vice President la til at det meste av arbeidet vil bli utført om natten, og rådhuset pressetjeneste å forutse når rutene der arbeidet vil bli gjort slik at folk ikke bare når parkert bilene sine og la solid ryddig.

Dominic Krawczynska som er p.o direktør for kommunale anliggender avdelingen, i sin tur, indikerer at de nåværende gatene blir rengjort hver dag i flere timer. 7 Og så, hvis det viser seg at søppel igjen dukket opp. Også i byen er daglig i kontortiden inspektører som er ment for å overvåke situasjonen. Gjøre det kommunale politiet. De skal varsle Selskapet som, i henhold til avtaler jobber syv dager i uken hele døgnet, hvor du skal sende rengjøringsmidler.

Forrige uke var overflaten vasket Tumska, har behandlingen skal gjentas i gamlebyen når behovet oppstår. I helgen av mai vil være squeaky ren śmietniczki, søyler, sete på strandpromenaden. A mid-May territorier som tilhører byen for å være ren som alltid.

Alle veldig godt, men folk klager. Jadwiga selv sendt bilder Stanisławówki område hvor det er ganske stor søppelfylling. – Vi sjekket det ut, det er faktisk skitt, men det er privat eiendom, vaktene er allerede klar over at de krever eierne å rydde opp. Akkurat som gaten av Vistula – møte på rådhuset. Jeg legge til, ikke uten grunn, at avfallet ikke kommer fra ingensteds, at vi det ikke klippe kaste. Gaten śmietniczkach noen sted alle de poser med husholdningsavfall, som deretter spre rundt.

– Mitt slagord for 2013 er «Clean Plock» – sier lederen for det kommunale vakt Andrew Wochowski. – Vær så snill skrive, la alle vite: Fra timer. 5 om morgenen vår patrulje i en umerket bil på steder hvor vi forventer at folk flytter hundene. Slutt på niesprzątaniem kjøp, vil vi ilegge bøter. Opp til 500 zł!

Vaktene hadde allerede straffet som flere kjæledyr eiere. De samme kostnadene forsøpling, kaste wrapper eller sneipen på bakken. – For mange kan røyke være svært kostbare – advarer Wochowski.

Mange klager om hunden begroing på offentlige steder, for eksempel North Park Podolszycach. – Vi tror at det enter forbudt å gå inn med hundene, venter på en juridisk betenkning – innrømmer Vice President Izmajłowicz. Han legger til at renhold selskaper er pålagt å fjerne avføring i kjørefelt veier.

Bortsett fra at pet eiere klager over mangelen på typiske hund firkanter. – Det er i Plock bjørkeskog nær Sør Podolszycach hund toalett, spesielt dedikert område – sier Dominika Krawczynska. – Så hva, når området rundt det er forurenset, og det er nesten ingen kommer inn.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "renhold akershus" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.