renhold akershus

Velkommen til min blogg

Renhold akershus

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - mandag 16. april , 2012

Mange av oss tenker ikke over hvor ofte vi takle en svimlende pajęczakami kalt støvmidd. Den omkringliggende støvmidd, tilbyr hans aura, i hvert hjørne av landet vårt. Mange av oss ikke skjønner flyttevask de så ut og hva innvirkning på vårt daglige liv. Så, kort, se følgesvennene til vårt daglige liv. Støvmidd er mikroskopiske edderkoppdyr omtrent på Renhold akershus med om lag 0,1 til 0,5 mm lange, som har tilpasset seg livet i alle klimaer, fra polarområdene og slutter med et varme klimasoner, slik det er angitt ovenfor. En utmerket mat for disse mikroorganismene er .. og her er vår våkne og gjennomgår øynene .. epidermis, både mennesker og dyr. Med resten av navnet den vanligste varianten, som jeg vil forklare kort, den hemmelighetsfulle skórożarłoczek (Dermatophagoides pteronyssinus), peker på sine spisevaner. Midd identifisert (vår skórożarłoczek) ikke svi eller bite. De lever på huden vår, er huden vanligvis dander (gjennomsnittlig person mister om lag 1,5 gram hud hver dag, så et år er nok til å brødfø millioner av støvmidd), og restene av planter, bakterier og sopp. Reprodusere på rundt 25 grader Celsius og er årsaken til sykdommen forekommer oftere kalt astma. Deres favoritt bosted er: tepper, sofaer, senger, stoler, tepper og tepper, puter. Hva kan jeg gjøre for å redusere eksponeringen av vår helse tilstedeværelsen av disse mikroorganismene, spør.

Først systematisk rengjøring av leiligheter, hyppig støvsuging dem (foreslåtte kjøp og bruk støvsugere utstyrt med HEPA filter som filtrerer luften av virus, støvmidd og avføringen deres). Andre, systematiske vaske tepper og møbeltrekk. I profesjonelle tjenester, teppe sjamponering, bruk av spesialiserte ressurser og fasiliteter som enkelt kan eliminere alle bakterier og mikroorganismer, ha en dårlig effekt på helsen vår.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "renhold akershus" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.