renhold akershus

Velkommen til min blogg

Renhold

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - torsdag 22. mars , 2012

Siden 2000, gir vår selskapet tjenester innen profesjonell rengjøring. Aktivitetene startet under innflytelse av våre spørsmål og forslag til kunder som kjente oss før som importør og distributør av rengjøringsutstyr. Målet, som konsekvent og effektivt implementert er å gi den høyeste grad av service. Vi bruker de nyeste teknologiene og moderne, profesjonelt utstyr fra anerkjente selskaper. For rengjøring bruker vi trygge, miljøvennlige kjemikalier.

Hver bestilling blir behandlet med like omsorg og ansvar. Rengjøring av kontorer, butikker, marked haller og produksjon, vaske vinduer og fasader. Vi arbeider hele dagen og natten, og gir våre kunder med komfort og bekvemmelighet. Mengden av rengjøring og eventuelt arbeid utføres i samsvar med akseptert i utgangspunktet avtalt. Våre ansatte er kledd i dress med lett gjenkjennelig varemerke og ID. Våre oppgaver er gjennomført på grunnlag av eget utstyr og kjemikalier.

Uten tvil! Du trenger ikke lenger interessert i shopping og transport. Du kan glemme feil utstyr og ineffektive reparasjoner. Har du problemer med planlegging ferie, sykdom blader og mangel på ansvarlighet. La meg introdusere deg vårt tilbud. Vi er sikre på at vårt forslag vil være interessant og bidra til å løse dine problemer. Renset bedre og billigere. Prøv å telle.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "renhold akershus" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.